Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιονίκης στο Τζούντο, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, σε πρόσφατες δηλώσεις του (26/7) χαρακτήρισε ως «ντροπή» το γεγονός που δεν πρόβαλε η ΕΡΤ τις προσπάθειες του Λευτέρη Πετρούνια αλλά και του Παναγιώτη Γκιώνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Συγκεκριμένα ο κ. Νικολαϊδης σε δηλώσεις στο Open του ανέφερε ότι «εμείς οι αθλητές συμμετέχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μία φορά στα τέσσερα χρόνια και είναι η μοναδική φορά που περιμένουμε να μεταδοθεί αυτή η εικόνα της προσπάθειάς μας και των κόπων μας, ώστε και εμείς να χαρούμε σαν άνθρωποι και να αισθανθούμε ότι αξίζουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν εκεί η οικογένειά των αθλητώβν για να τους δουν. Τώρα πια οι οικογένειες δεν εκεί και περιμένουν να στηθούν στις τηλεοράσεις για να τους παρακολουθήσουν» και πρόσθεσε ακόμα ότι «γνωρίζουμε όλοι οι αθλητές πάρα πολύ καλά το τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό κύκλωμα. Όποιος αθλητής αγωνίζεται υπάρχει μια κάμερα να τον τραβάει και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι είναι ευθύνη της κάθε χώρας να εξασφαλίζει τα συγκεκριμένα πλάνα».

Καταλήγοντας υπογράμμισε πως αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία που έχει ότι η προσπάθεια δεν μεταδόθηκε επειδή δεν είχε πληρωθεί από την Ελλάδα το ποσό για τη λήψη ξεχωριστού feed, είναι ντροπή.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Ολυμπιονίκης: 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA