Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Αννας Ελεφάντη, για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη Μαρία Σάκκαρη, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, δεν είχε όπως φαίνεται την στήριξη πολλών μελών του κομματό της. Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση που έκανε μέσω twitter, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Διαβάστε επίσης: Αννα Ελεφάντη: Κόντρα στο Twitter με τον Αδωνι Γεωργιάδη για τη Μαρία Σάκκαρη

«Συγχαρητήρια σε όσα παιδιά συνεχίζουν, ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια όμως σε όσους δεν τα κατάφεραν και τα όνειρα τους παίρνουν αναβολή για 3 χρόνια. Παναγιώτη (ξέρω ότι δεν σου φαίνεται έτσι, αλλά αντέχεις εσύ), Μαρία, Αλέξανδρε, το Παρίσι είναι κοντά» έγραψε χαρακτηριστικά.

https://twitter.com/AlexandrosNik/status/1419932596771954702?ref_src=twsrc^tfw

Εκτός όμως από τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μπίστης, άσκησε σκληρή κριτική στην Άννα Ελεφάντη για την ανάρτησή της σχετικά με τη Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ο κ. Μπίστης κάνει λόγο για «ανοησία» και «χυδαιότητα» και σημειώνει με νόημα κατά του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ: «Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

Η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη

«Εμβρόντητος διάβασα το απαράδεκτο και σεξιστικό σχόλιο της Αννας Ελεφάντη για την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Κάποιος να της θυμίσει ότι ποτέ τα πέτρινα χρόνια η Αριστερά δεν είχε σχέση με την ανοησία και την χυδαιότητα. Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

Υπνεθυμίζεται ότι η Αννα Ελεφάντη, με το:«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού» που έγραψε στο Twitter προκάλεσε ντόμινο αντιδράσεων τόσο από πολιτικά γραφεία όσο και από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. 

Τέλος μεταξύ αυτών που επέκριναν την ανάρτηση που έκανε η Αννα Ελεφάντη ήταν και η δημοσιογράφος, Νατάσα Γιάμαλη, η οποία έγραψε στο προφίλ της στο Facebook: «Η πορεία της κυρίας Σάκκαρη δεν χρήζει ετεροκαθορισμού». Κάτω από την εν λόγω ανάρτηση, έσπευσε να σχολιάσει η Άννα Ελεφάντη, στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τα όσα είχε υποστηρίξει λίγο νωρίτερα στο Twitter, με τις σπόντες μεταξύ των δύο γυναικών να... δίνουν και να παίρνουν στα σχόλια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA