Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη δημοσιότητα θα δοθούν σήμερα στις 11.00 οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, των βουλευτών, των ευρωβουλευτών, των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής που είναι αρμόδια για τον έλεγχο των ετήσιων δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Πρόκειται για τις δηλώσεις που υποβλήθηκαν το 2020 για την οικονομική χρήση του 2019, συνεπώς θα αποτυπώνουν στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών και κατά την περίοδο των προηγούμενων εθνικών εκλογών

Η δημοσιοποίηση πάντως θα γίνει μέσα σε εκρηκτικό κλίμα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ, επιμένει να αμφισβητεί την ορθότητα των δηλώσεων του πρωθυπουργικού ζεύγους την τελευταία 4ετια απαιτώντας επανέλεγχο και κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι δεν τηρεί τους νόμους. Ενώ το Μέγαρο Μαξίμου έχει διαψεύσει αιχμηρά σχετικά δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος καταγγέλλοντας μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα ως ενορχηστρωτή του πολέμου λάσπης εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA