Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.  Δύο ψαράδες φέρεται να είναι οι βασικοί ύποπτοι της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1. 

Τα άτομα πρόκειται να καταθέσουν ανωμοτί και αναμένονται βασικές εξελίξεις για το «θρίλερ» γύρω από τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, που απασχολεί τις αρχές τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε ακόμη: Υπόθεση Βαλυράκη: Οργανωμένοι στη «Χρυσή Αυγή» οι ψαράδες που τον χτύπησαν – Ερώτηση βουλευτών του ΚΙΝΑΛ

Το χρονικό του θανάτου του 

Εξαφανίστηκε στις 24 Ιανουαρίου του 2021 και τελικά εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας του νομού Ευβοίας.Είχε πάει βόλτα με το σκάφος του στα νησάκια απέναντι από την Ερέτρια της Εύβοιας όταν χάθηκαν τα ίχνη του και η σύζυγός του ενημέρωσε το Λιμενικό.

Η κηδεία του Σηφη Βαλυράκη ανεβλήθη, καθώς η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη με επιστολή που έστειλε στον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, κατήγγειλε εγκληματική ενέργεια  και γι' αυτό ξεκίνησε έρευνα απο το Λιμενικό για τις συνθήκες θανάτου του[8]. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. 

 Λοβέρδος - Κεγκέρογλου ζητούν πειθαρχική έρευνα για καθυστερήσεις

Τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου για καθυστερήσεις στη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Σήφη Βαλυράκη από κλιμάκιο του λιμενικού, ζήτησαν στη Βουλή από την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας, οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής,  Ανδρέας Λοβέρδος και Βασίλης Κεγκέρογλου.

 «Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση», υποστήριξε ο Υπουργός Ναυτιλίας,  Γιάννης Πλακιωτάκης, εκφράζοντας την  εμπιστοσύνη του στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και στη Δικαιοσύνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA