Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκίνησε το πανελλήνιο, όταν ξέσπασε σε λυγμούς γιατί ανακοίνωνε τους λόγους που αποχωρεί από την Εθνική Ομάδα Αρσης Βαρών. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης είπε: «Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση» και ανακοίνωσε τους λόγους που τον κάνουν να αποχωρήσει από την Εθνική Ομάδα Αρσης Βαρών. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού - και πρώην Ολυμπιονίκης- Γιώργος Μαυρωτάς, προχώρησε σε δηλώσεις μετά τις συγκινητικές δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Ιακωβίδης. 

Διαβάστε ακόμη: Θοδωρής Ιακωβίδης: «Ψυχές σαν τη δική σου αξίζουν όσο χίλια μετάλλια»

Η αρχική ανάρτηση του Γιώργου Μαυρωτά στο Twitter - μαζί με το βίντεο που έδειχνε τον Θοδωρή Ιακωβίδη να κλαίει- έλεγε: «Συγκινητικό αντίο από τον Θοδωρή Ιακωβίδη μετά από μια μεγάλη καριέρα στην άρση βαρών. Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του με αντίξοες συνθήκες στην τελευταία του Ολυμπιακή παρουσία. Ευχαριστούμε Θοδωρή, μόνο περηφάνεια πρέπει να νιώθεις για αυτά που κατάφερες μέσα από τόσες δυσκολίες».

https://twitter.com/Mavrogiorgos/status/1421449828672880642?ref_src=twsrc^tfw

Οταν οι χρήστες του Twitter επισήμαναν ότι ο Θοδωρής Ιακωβίδης εγκαταλείπει τον αθλητισμό, εξαιτίας της εγκατάλειψής του από την Πολιτεία, ο Γιώργος Μαυρωτάς έκανε μία νέα ανάρτηση, η οποία αναφερόταν σε παλαιότερο δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής: «Επειδή έπεσε σύρμα στα συριζοτρολ να μου την πέσουν για το θέμα των δηλώσεων Ιακωβίδη, ας διαβάσουν αυτό για να δουν ποιος έκανε μείωση 55% στην Άρσης Βαρών …ενώ αντίθετα το 2020 πήρε αύξηση 5,5%. Μην μιλάτε, λοιπόν, για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου». Η τοποθέτηση του Γιώργου Μαυρωτά προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA