Μενού
  • Α-
  • Α+

H είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου του ΕΒΕΑ, έχει συγκλονίσει και τον πολιτικό κόσμο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο twitter, εξέφρασε τα συλληπητήριά του, ενώ δημοσίευσε φωτογραφία από την συνάντηση που είχε με τον Κωνσταντίνο Μίχαλο, στη φωτιά στο Κρυονέρι. «Συγκλονισμένος από την είδηση της απώλειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στο μέτωπο της φωτιάς στο Κρυονέρι» έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Συλληπητηρια και κουράγιο στους οικείους του».

Συγκλονισμένος από την είδηση της απώλειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στο μέτωπο της φωτιάς στο Κρυονέρι.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του. pic.twitter.com/4I3bTAX17y

https://twitter.com/atsipras/status/1423645542425444354?ref_src=twsrc^tfw

Ανακοίνωση για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζοντας πως «αγωνιούσε όπως και χιλιάδες συμπολίτες μας, για τους κόπους μίας ζωής που απειλούνται να γίνουν στάχτη». 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος αγωνιούσε, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας, για τους κόπους μίας ζωής που απειλούνται να γίνουν στάχτη. Σε όλη την πορεία του ο Κωνσταντίνος Μίχαλος συνέδεσε το όνομά του με τον επιμελητηριακό θεσμό και το ελληνικό επιχειρείν. Από το 2011 Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και από το 2012 επικεφαλής και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιβίωση και την εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας στα δύσκολα χρόνια της κρίσης. Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τα παιδιά και τους οικείους του».

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ πέθανε ανακοπή καρδιάς στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος εντοπίστηκε νεκρός από τη σύζυγό του στο γραφείο του στο Κρυονέρι και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ. Οταν εντοπίστηκε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, δεν είχε τις αισθήσεις του και γι' αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στον Κωνσταντίνο Μίχαλο έγινε προσπάθεια ανάνηψης αλλά δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA