Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η Γαλλία στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας που υποφέρει πολύ από καταστροφικές πυρκαγιές» αναφέρει ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν σε ανάρτησή του στο Twitter, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα. Οπως σημειώνει ο Γάλλος πρόεδρος τρία καναντέρ και 80 Γάλλοι πυροσβέστες και διασώστες έχουν αναπτυχθεί στα πύρινα μέτωπα προκειμένου να συνδράμουν τις ελληνικές αρχές.

Η ανάρτηση του Εμανουέλ Μακρόν έγινε στα ελληνικά και γαλλικά και είναι η εξής:

«Η Γαλλία στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας που υποφέρει πολύ από καταστροφικές πυρκαγιές. Μετά από συζήτηση με τον Πρωθυπουργό @kmitsotakis, 3 Canadairs και 80 Γάλλοι πυροσβέστες και διασώστες αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα με επείγουσες διαδικασίες. Αλληλέγγυοι, ως Ευρωπαίοι, πάντα».

https://twitter.com/EmmanuelMacron/status/1423977223493718016?ref_src=twsrc^tfw

«La France se tient aux côtés de la Grèce, durement touchée par de violents incendies. Après avoir échangé avec le Premier ministre @kmitsotakis, 3 Canadairs et 80 pompiers et sauveteurs français ont été déployés en urgence. Solidaires, en Européens, toujours».

https://twitter.com/EmmanuelMacron/status/1423954563724414976?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA