Μενού
  • Α-
  • Α+

Λεκτική επίθεση δέχτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όταν πήγε να χαιρετήσει μία κάτοικο της Εύβοιας που πλήττεται απο τις φωτιές. Σύμφωνα με το eviazoom.gr το οποίο και δημοσιοποίησε το βίντεο, η γυναίκα ήταν κάτοικος της περιοχής και αρνήθηκε να τον χαιρετήσει λέγοντάς του: «δεν χαιρετάω, γιατί ήρθατε; Θα προτιμούσα να μην έρθετε γιατί το θεωρώ κοροϊδία, ειλικρινά κοροϊδία».

Διαβάστε ακόμη: «Θόλωσε το μυαλό μου, φώναζα για να με ακούσουν» - Τα πρώτα λόγια της 81χρονης που έγινε σύμβολο

Ο Αλέξης Τσίπρας της απάντησε ότι ήρθε για να δει την καταστροφή, λέγοντας της «σας καταλαβαίνω απόλυτα και την οργή και τον θυμό σας απέναντι σε όλους». «Να πάτε από κάτω από τη γέφυρα, να σας πάνε να το δείτε το σπίτι του ανθρώπου που κάηκε, θα το πληρώσετε εσείς το σπίτι;» ρώτησε η γυναίκα. «Η πολιτεία πρέπει να το πληρώσει» της απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

https://www.youtube.com/watch?v=Z68QpSHOhac

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε επισκεφθεί την Εύβοια στις 5 Αυγούστου και είχε πάει στις Ροβιές, που ήταν το επίκεντρο της καταστροφής.««Η χώρα βιώνει μια τεράστια καταστροφή. Και οικολογική καταστροφή, αλλά για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που απειλείται η περιουσία τους, βιώνουν ένα δράμα και πρέπει να είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο» είχε πει ο κ. Τσίπρας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA