Μενού
  • Α-
  • Α+

«Οι μηχανικοί μας εργάζονται ακατάπαυστα και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών. Και για αυτό θέλω δημόσια - όπως το έκανα και κατ´ ιδίαν- να τους ευχαριστήσω», σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής ο οποίος μαζί με τον γενικό γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, επισκέφθηκαν σήμερα τη Βαρυμπόμπη.

Επισημαίνεται ότι στην περιοχή πραγματοποιούν καταγραφή των ζημιών τα ειδικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών. «Οι εικόνες που αντικρίσαμε μας προκαλούν οδύνη», συνεχίζει στην ανάρτησή του ο κ. Καραμανλής και συνεχίζει: «Όμως όλοι μαζί, η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς, θα σταθούμε δίπλα στους πληγέντες για να επουλωθούν οι πληγές όσο το δυνατό πιο γρήγορα» Και καταλήγει ο υπουργός Υποδομών: «Να είναι βέβαιοι οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή την ώρα ότι δεν θα μείνει κανείς μόνος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA