ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12/08/2021 18:57

Απάντηση Πελώνη στον Τσίπρα: «Μας πρόσφερε συναίνεση, τώρα λέει ότι είμαστε ανάξιοι αυτής»

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, απάντησε στις κατηγορίες του Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση της φωτιάς και τη στάση που κρατά ο πρωθυπουργός

Απάντηση Πελώνη στον Τσίπρα: «Μας πρόσφερε συναίνεση, τώρα λέει ότι είμαστε ανάξιοι αυτής»
Αριστοτελία Πελώνη (Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις φωτιές στην Ελλάδα. Ο Αλέξης Τσίπρας από την Ηλεία κάλεσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάει στην Ηλεία και να μιλήσει με πυρόπληκτους αντί να περιστοιχίζεται «από κόλακες που τον οδηγούν σε δηλώσεις αποτυχίας».

Και γι' αυτό η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, έδωσε τη δική της απάντηση, δηλώνοντας: «Δεν πέρασαν ούτε δυο μέρες από τη μέρα που με τόση ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια ο κ. Τσίπρας μας προσέφερε τη συναίνεσή του και σήμερα δηλώνει ότι είμαστε ανάξιοι αυτής. Ας είναι. Η πρότασή μας να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ με προτάσεις στην Επιτροπή Μπένου για την Ανασυγκρότηση της Εύβοιας εξακολουθεί να ισχύει. Αυτή τη φορά ίσως να ανταποκριθεί. Όχι όπως έκανε με τoν ορισμό εκπροσώπου του στη Διακομματική Επιτροπή για τα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας, κάτι για το οποίο αδιαφορεί επιδεικτικά από τις 7 Ιουλίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΑ ΠΕΛΩΝΗ ΦΩΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ