Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις φωτιές στην Ελλάδα. Ο Αλέξης Τσίπρας από την Ηλεία κάλεσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάει στην Ηλεία και να μιλήσει με πυρόπληκτους αντί να περιστοιχίζεται «από κόλακες που τον οδηγούν σε δηλώσεις αποτυχίας»

Και γι' αυτό η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, έδωσε τη δική της απάντηση, δηλώνοντας: «Δεν πέρασαν ούτε δυο μέρες από τη μέρα που με τόση ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια ο κ. Τσίπρας μας προσέφερε τη συναίνεσή του και σήμερα δηλώνει ότι είμαστε ανάξιοι αυτής. Ας είναι. Η πρότασή μας να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ με προτάσεις στην Επιτροπή Μπένου για την Ανασυγκρότηση της Εύβοιας εξακολουθεί να ισχύει. Αυτή τη φορά ίσως να ανταποκριθεί. Όχι όπως έκανε με τoν ορισμό εκπροσώπου του στη Διακομματική Επιτροπή για τα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας, κάτι για το οποίο αδιαφορεί επιδεικτικά από τις 7 Ιουλίου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA