Μενού
  • Α-
  • Α+

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Αϊτή, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

Διαβάστε ακόμη: Αϊτή: Τραγωδία με πάνω από 300 νεκρούς από τον σεισμό

«Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους δοκιμάζονται από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Αϊτή. Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, η Ελλάδα συμπαραστέκεται στο λαό και την κυβέρνηση της Αϊτής» αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών στο μήνυμά του.

https://twitter.com/GreeceMFA/status/1426802010687516674?ref_src=twsrc^tfw

Ξεπέρασαν τους 300 οι νεκροί στην Αϊτή

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι νεκροί στην Αϊτή είναι 304 ενώ την ίδια στιγμή εκατοντάδες είναι οι τραυματίες και οι αγνοούμενοι στα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο σεισμός της τάξης των 7,2 Ρίχτερ. Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Πολιτικής Προστασίας οι τραυματίες φτάνουν τους 1.800 και όσο περνά η ώρα η αγωνία για τους αγνοούμενους, που είναι εκατοντάδες, αυξάνεται.

Ο πρωθυπουργός της Αϊτής Αριέλ Ανρί κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έναν μήνα μετά τον σεισμό των 7,2 βαθμών που συγκλόνισε τη χώρα το πρωί του Σαββάτου, 14 Αυγούστου. Αργά το βράδυ του Σαββάτου ένας νέος μετασεισμός 5,9 βαθμών σημειώθηκε στην περιοχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA