Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος βρίσκεται στο Αγία Όλγα έχοντας υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, πήγε το πρωί στο γραφείο του, εν συνεχεία έφυγε για το συντονιστικό για να ελέγξει την κατάσταση με τις πυρκαγιές κι εκεί υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο. Ο Νίκος Χαρδαλιάς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Αγία Ολγα, το οποίο μάλιστα εξέδωσε το παρακάτω ιατρικό ανακοινωθέν: «Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση». Από την πρώτη στιγμή άλλωστε ήταν στο νοσοκομείο ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Βασιλης Κοντοζαμάνης.

Ανέλαβε το συντονισμό ο Βασίλειος Παπαγεωργίου

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA