Μενού
  • Α-
  • Α+

Ευχές για περαστικά απηύθυνε στο Νίκο Χαρδαλιά ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης. Μάλιστα έγραψε ότι με τον καρδιολόγο του κ. Χαρδαλιά υπήρξαν συμφοιτητές. «Νίκο Χαρδαλιά περαστικά ειλικρινά, γιατί όσο κι αν διαφωνούμε τραβάς ζόρι! Ο Σωτήρης ο Πατσιλινάκος είναι εξαιρετικός καρδιολόγος (ήμασταν συμφοιτητές ) και το αιμοδυναμικό που έκανες την επέμβαση στο Αγία Ολγα είναι από τα πιο σύγχρονα, επί ημερών μας στο Υπ. Υγείας μπήκε!https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D2941191596124302%26id%3D100007004708966&width=500&show_text=true&height=225&appId

Επίσης, τον κ. Χαρδαλιά επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, ο Χρήστος Σπίρτζης, τομεάρχης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Προστασιας του Πολίτη , μεταφέροντας τις ευχές και τα περαστικά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. «Ευχόμαστε στον Νίκο Χαρδαλια και την οικογένεια του γρήγορα περαστικά και καλή επάνοδο στα καθήκοντα του» ανέφερε.

Η πίεση από τις φωτιές και η συμβουλή του γιατρού του

Η πίεση των τελευταίων ημερών λόγω των μετώπων φωτιάς που έκαψαν τη χώρα, φαίνεται πως απεδείχθη αρνητικός παράγοντας για την υγεία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος είχε και ιστορικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαρδαλιάς, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, είχε ανάλογο περιστατικό πριν από τρία περίπου χρόνια, πάλι σε συνθήκες μεγάλης πίεσης.

Ετσι, σήμερα (16/8) μόλις αντιλήφθηκε τα συμπτώματα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γιατρό του, ο οποίος του είπε να πάρει υπογλώσσιο και να μεταβεί απευθείας στο νοσοκομείο. Ετσι κι έγινε... Ο υφυπουργός πήγε κατευθείαν στο Αγία Ολγα, εκεί όπου τον περίμεναν βεβαίως οι γιατροί. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. 

Ο Χαρδαλιάς είναι καλά στην υγεία του και θα παραμείνει για λίγες ακόμα ημέρες στο νοσοκομείο.  Η ένταση και η κόπωση του κ. Χαρδαλιά ήταν εμφανέστατη τις τελευταίες ημέρες στις δημόσιες εμφανίσεις του. Στις ενημερώσεις για τα μέτωπα της φωτιάς σε Αττική και Εύβοια φωνή του έβγαινε μετά βίας. Η συναισθηματική φόρτιση δεν κρυβόταν στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Τρίτης όταν είπε αφενός ότι η παραίτησή του είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού, αφετέρου με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Κάθε σπίτι που καίγεται, κάθε σπίτι που χάνεται, είναι μια τραγωδία»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA