Μενού
  • Α-
  • Α+

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά που τη Δευτέρα υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείου «Αγία Όλγα». Παραμένει νοσηλευόμενος σε ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε ακόμη: Πώς «λύγισε» ο Νίκος Χαρδαλιάς: Το περιστατικό πριν 3 χρόνια και η κρίσιμη συμβουλή του γιατρού του

Στον κ. Χαρδαλιά τοποθετήθηκαν δύο στεντ και  υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων.

Την καλή εικόνα που έχει πλέον η κατάσταση της υγείας του μετέφερε και η σύζυγός με ανάρτηση στα social media αναφέροντας «Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, πήγε το χθες το πρωί στο γραφείο του, εν συνεχεία έφυγε για το συντονιστικό για να ελέγξει την κατάσταση με τις πυρκαγιές κι εκεί υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο. Συνεργάτες του προσπαθούσαν για αρκετή ώρα να επικοινωνήσουν μαζί του, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, μέχρι που ενημερώθηκαν για τα δυσάρεστα νέα.

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA