Μενού
  • Α-
  • Α+

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά ο Αδωνις Γεωργιάδης στον Παύλο Πολάκη με αφορμή ένα φάρμακο! Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter, πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του συνέστησε να πάρει ιβερμεκτίνη για τον κορονοϊό, ένα φάρμακο όμως που σύμφωνα με τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) χρησιμοποιείται κυρίως σε... ζώα.

«Υπενθυμίζω ότι ο Πολάκης δημοσίως ως γιατρός και πρώην Αν. Υπουργός Υγείας συνέστησε σε εμένα και ασφαλώς το διάβασαν και πολλοί άλλοι να πάρω ιβερμεκτίνη για τον COVID19», αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης, παραθέτοντας τη σχετική ανακοίνωση του FDA.

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1429441729787269124?ref_src=twsrc^tfw

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση του το FDA, η αγωγή για το συγκεκριμένο φάρμακο χορηγείται μόνο σε προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος και όταν υπάρχει κάποιο παράσιτο μέσα στο σώμα του ανθρώπου. Χρησιμοποιείται κυρίως ως φάρμακο σε ζώα όπως αγελάδες, άλογα κλπ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA