Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαφές μήνυμα στους ανεμβολίαστους έστειλε για μία ακόμη φορά ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Αδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να πείσει τους ανεμβολίαστους να κάνουν έστω και τώρα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ανέφερε: «Είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε έναν δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, πάντως, ξεκαθάρισε ότι «η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο». Κληθείς να σχολιάσει τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση το απόγευμα της Τρίτης, όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει lockdown. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε πως «δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει lockdown, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ακόμη ότι δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά». Εξήγησε, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται για τιμωρία των ανεμβολίαστων, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου που υπάρχει από τον κορονοϊό και τη μετάλλαξη Δέλτα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA