Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση στην αριστερά και ειδικά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης χρεώνοντάς τους αντιεμβολιαστικές απόψεις. Μιλώντας στο OPEN και απαντώντας σε επικρίσεις ότι υπάρχουν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο είπε: «Δεν υπάρχει κατά τη γνώση μου κάποιος βουλευτής της ΝΔ που να μην έχει εμβολιαστεί. Αυτό που συμβαίνει με τον κ. Πολάκη είναι αδύνατον ο ΣΥΡΙΖΑ να υποκρίνεται πως δεν το βλέπει. Ο κ. Πολάκης έχει ανακηρύξει τον εαυτό του άτυπο επικεφαλής του αντιεμβολιαστικού κινήματος μαζί με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Αυτοί οι δύο είναι».

Διαβάστε ακόμηΠολάκης: Γκρίνια και στον ΣΥΡΙΖΑ για τις αναρτήσεις περί εμβολίων

Υποστήριξε δε ότι ενώ σε άλλες χώρες οι αντιεμβολιαστές κινούνται ιδεολογικά στο χώρο της ακροδεξιάς, στην Ελλάδα είναι από την αριστερά. «Υπάρχει ένα πολιτικό χαρακτηριστικό πολύ ενδιαφέρον. Εάν δείτε όλες τις έρευνες της κοινής γνώμης παγκοσμίως, το αντιεμβολιαστικό κίνημα στις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γερμανία, είναι σε ποσοστό 80-90% πολιτικά στο χώρο της άκρας δεξιάς, για παράδειγμα στην Αμερική είναι οι οπαδοί του Τραμπ. Στην Ελλάδα έχουμε ένα πρωτοφανές φαινόμενο. Οι κυριότεροι εκπρόσωποι των αντιεμβολιαστών είναι στην αριστερά. Είναι ο Πολάκης, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν μπορεί να μην βλέπει ο Τσίπρας τι ζημιά κάνει ο Πολάκης» είπε.

Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε πως δέχεται απειλές από όσους είναι κατά του εμβολίου. « Τα λέω λίγο κυνικά και αυτό με καθιστά στόχο κριτικής. Μου στέλνουν βρισιές, σχόλια, κατάρες, τα πάντα. Θέλω να πω στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας πως ας με καταριούνται, αλλά ας εμβολιαστούν. Διότι είμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο. Οι χώρες της Βόρειας Ευρώπης, οι χώρες της Δύσης, θα βάλω και τον πίνακα στο Twitter, έχουν πλησιάσει σε τεράστια ποσοστά εμβολιασμού σε ηλικίες άνω των 18 ετών. Αυτό σημαίνει πως αυτές οι χώρες δεν θα έχουν πανδημία πια, θα έχουν κρούσματα, θα έχουν ασθενείς, άλλα δεν θα μπαίνουν στη ΜΕΘ, δεν θα επιβαρύνουν το σύστημα υγείας»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA