Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ενεργό συμπαράσταση της Βουλής των Ελλήνων στην ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες εκτεταμένες φωτιές που έπληξαν τη χώρα, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταστίνος Τασούλας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης για φωτιές: Ημασταν προετοιμασμένοι, ενισχυθήκαμε, αλλά δεν έφτασε - Σωτήριο το 112

«Προφανώς η Βουλή των Ελλήνων, όπως κάνει διαχρονικά, όπως έκανε στο Μάτι, όπως έκανε με την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, όπως έκανε με την πανδημία, έτσι και τώρα, δεν θα μείνει αμέτοχη στις ενέργειες αποκατάστασης των ζημιών από τις καταστροφικές πυρκαγιές», σημείωσε ο κ. Τασούλας, ανακοινώνοντας ότι στη Διάσκεψη των Προέδρων θα συζητηθεί αναλυτικά ο τρόπος με τον οποίο η Βουλή θα συμπαρασταθεί εμπράκτως σε αυτή την τεράστια ζημιά που έγινε με προτίμηση - όπως τόνισε - «η συμπαράσταση να αφορά μια συνολική δράση και όχι μέρος ενός σχεδίου», σημείωσε. «Και αυτό θα αφορά και την ανακούφιση πληγέντων, όπως της οικογενείας του εθελοντή που έχασε τη ζωή του, αλλά και την αποκατάσταση ζημιών», διευκρίνισε ο ίδιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA