Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια απαράδεκτη, ρατσιστική ανάρτηση προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος "Δημιουργία Ξανά" και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος, με αποδέκτη τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα Σε όσα έγραψε δεν αρκέστηκε στην πολιτική αντιπαράθεση, αλλά προέβη σε απρεπή σχόλια για τον σωματότυπο και τα κιλά του Δημήτρη Κουτσούμπα. «Μη γονατίζεις πολύ, γιατί θα πρέπει να σε ξανασηκώνουν με βίντσι. Χοληστερίνη – τριγλυκερίδια: οι μεγάλοι αντίπαλοι των κομμουνιστών του 21ου αιώνα», σχολιάζει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ο Θάνος Τζήμερος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου

Μήτσος Κουτσούμπας, (επάγγελμα: επαναστάτης οπλαρχηγός με κρατικό ηγεμονικό μισθό, κρατικό γραφείο, κρατικούς υπαλλήλους και κρατική λιμουζίνα): «Δεν ξεμπερδεύεις με τέτοιον αντίπαλο γλείφοντας τα κόκαλα που πετά απ’ το τραπέζι. Ή θα την πας την πάλη σου ως το τέρμα ή εδώ θα μας γονατίζουν διαρκώς. Και τέτοια απόφαση έχουμε πάρει. Άν έφτιαξες τέτοιο σβέρκο, σύντροφε, γλείφοντας κόκκαλα, σκέψου τι θα συνέβαινε αν έτρωγες και τα πιάτα που σερβίρουν στο προεδρικό μέγαρο. Και μη γονατίζεις πολύ, γιατί θα πρέπει να σε ξανασηκώνουν με βίντσι. Χοληστερίνη - τριγλυκερίδια: οι μεγάλοι αντίπαλοι των κομμουνιστών του 21ου αιώνα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA