Μενού
  • Α-
  • Α+

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κέρκυρας έκανε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης. «Καλημέρα, είμαι ο υπουργός», είπε ο Κωστής Χατζηδάκης σε έναν υπάλληλο του ΕΦΚΑ, ο οποίος όμως δεν τον αναγνώρισε και πίστεψε ότι ο άνθρωπος που είχε μπροστά του, τού έκανε πλάκα. «Ελα τώρα, τι είναι αυτά;», απάντησε ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ Κέρκυρας στον υπουργό Εργασίας με τον ίδιο να του απαντά: «Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!», επανέλαβε ο κ. Χατζηδάκης. Τότε ο υπάλληλος συνειδητοποίησε ότι όντως είχε μπροστά του τον υπουργό Εργασίας και του ζήτησε συγγνώμη.

Στη συνέχεια, ο Κωστής Χατζηδάκης υποστήριξε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που αντίκρισε στον ΕΦΚΑ της Κέρκυρας. Ανέφερε ότι η εξυπηρέτηση είναι σε καλό επίπεδο και σε αυτό βοήθησαν οι νέοι υπολογιστές που έχουν παραλάβει οι υπάλληλοι. Πάντως, ο ίδιος σημείωσε ότι υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν στον ΕΦΚΑ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA