Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ακόμη επεισόδιο ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που έκανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο. Οπως αναφέρει το zarpanews.gr, φτάνοντας στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει η συνάντηση των εργαζομένων με τον Παύλο Πολάκη, το αντίκρισε κλειδωμένο και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση. Και αυτό ενώ η διοίκηση είχε ενημερωθεί και δεν είχε εκφράσει αντιρρήσεις για τη διαδικασία, όπως σημείωσε ο Χανιώτης βουλευτής και επιβεβαίωναν και εργαζόμενοι. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι πολλοί από τους υγειονομικούς είναι ανεμβολίαστοι.

Σύμφωνα με εργαζόμενους του νοσοκομείου, πρόκειται για μια πρωτόγνωρη πράξη. «Πήγαμε να μπούμε και ήταν κλειδωμένο. Και μας ενημέρωσαν ότι αυτό έγινε με εντολή του διοικητή», ανέφεραν, προσθέτοντας ότι δεν έχει ξανασυμβεί τίποτα παρόμοιο στα χρονικά. Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε την πράξη αυτή ως φασιστικού χαρακτήρα, καθώς, όπως τόνισε, ο διοικητής του νοσοκομείου, με πρόσχημα τα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού, ουσιαστικά του απαγόρευσε να απευθυνθεί στους εργαζόμενους. Δήλωσε ακόμα ότι με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Μπέας δίνει διαπιστευτήρια στον νέο υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, τον οποίο είχε λίγο νωρίτερα χαρακτηρίσει ακροδεξιό.

«Δεν είναι γιατί θέλει να προφυλάξει κανέναν, είναι άλλη μια αντίληψη του πώς θέλουν να εργαλειοποιήσουν την πανδημία για να χτυπήσουν τα οποιαδήποτε δημοκρατικά δικαιώματα. Αλλά ο καιρός έχει γυρίσματα και κανένας Λουδοβίκος δεν είναι αιώνιος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα, ο διοικητής του νοσοκομείου δεν επέτρεψε στα ΜΜΕ να παραμείνουν στον περίβολο του κτιρίου και τα υποχρέωσε να βγουν έξω από την πύλη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA