Μενού
konstantinos-bogdanos
Κωνσταντίνος Μπογδάνος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για τους ΛΟΑΤΚΙ, τους μετανάστες, αλλά και το ύψος του μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε μια ανατρεπτική συνέντευξη στο «Πρωινό». Αρχικά, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχολίασε μια φωτογραφία του που είχε διαρρεύσει τις ημέρες της φωτιάς στην Εύβοια, στην οποία φαινόταν να τρώει σε ταβέρνα. «Τι θέλατε να κάνω; Ας μην είμαστε λαϊκιστές. Τι να κάνει ένας βουλευτής Α' Αθήνας όταν καίγεται η Εύβοια;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μάλιστα, χρησιμοποίησε και μια φράση που είχε πει ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τη μάνικα. Δηλαδή διερωτήθηκε: «Να πάρω τη μάνικα και να πάω μπροστά στις κάμερες;». Σημείωσε ακόμη πως ήταν «κανιβαλισμός και ανθρωποφαγία» το γεγονός ότι κάποιος τον έβγαλε φωτογραφία ενώ έτρωγε στην ταβέρνα.

Για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι αφενός είναι υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, από την άλλη λέει ευθαρσώς ότι «δεν χωράει ούτε ένας Αφγανός παραπάνω στην Ελλάδα». Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πρόσθεσε ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να ενταχθούν σε μια δυτική, φιλελεύθερη και δημοκρατική χώρα. «Όταν η πατρίδα σου κινδυνεύει κάθεσαι και πολεμάς, εμένα οι παππούδες μου αυτό έκαναν», σχολίασε για την κατάσταση στο Αφγανιστάν και το πιθανό μεταναστευτικό κύμα. «Οι ισλαμιστές προσπαθούν να περάσουν τους δικούς τους τρόπους, αντί να υιοθετήσουν τους δικούς μας», ανέφερε.

Εξηγώντας γιατί είναι κατά των μεταναστών αλλά υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε ότι «αγαπώ την ελεύθερη κοινωνία μας», προσθέτοντας ότι έχει άπειρους φίλους ομοφυλόφιλους και φίλες τρανς. «Έχω άπειρους φίλους ομοφυλόφιλους, έχω φίλες τρανσέξουαλ. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος ποτέ δεν έχει κρίνει τον πλησίον του από την έμφυλη του ταυτότητα. Θα πω κάτι και, αν θέλεις, κόψε το… Ο κ@λoς του καθενός είναι κάτι το ιερό», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τονίζοντας ότι δεν έχει κρίνει ποτέ κανένα άτομο για την έμφυλη ταυτότητά του. Ο βουλευτής της ΝΔ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ύψος του, αποκαλύπτοντας ότι είναι 1,70, αλλά η ταυτότητά του γράφει 1,73.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA