Μενού
  • Α-
  • Α+

Την κίνηση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΚΙΝΑΛ να μην ψηφίσουν υπέρ της τροπολογίας του του Υπουργείου Υγείας που προβλέπει μεταξύ άλλων πρόστιμα σε όσους υγειονομικούς χρησιμοποιήσουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, καυτηρίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Διαβάστε ακόμη: Βουλή: Υπερψηφίστηκαν το νομοσχέδιο για το lobbying και η τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Με δήλωση του κατηγορεί τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης για «πράξη ακραίας πολιτικής υποκρισίας και καταστροφικού καιροσκοπισμού» ενώ έκανε λόγο και για «ηθική και πολιτική κάλυψη της παρανομίας».

Ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε αναλυτικά πως: «Χθες, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ δεν ψήφισαν την επιβολή κυρώσεων σε όσους εμπλέκονται στην έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης. Πρόκειται για μία πράξη ακραίας πολιτικής υποκρισίας και καταστροφικού καιροσκοπισμού.  ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ αναζητούν ψήφους ακόμα και στην ακραία παραβατικότητα, αδιαφορώντας για τη ζημιά που γίνεται στην προσπάθεια επιστροφής της ζωής όλων μας στην πληρότητα της. Η άρνηση επιβολής κυρώσεων αποτελεί ηθική και πολιτική κάλυψη της παρανομίας, η οποία στρέφεται πρωτίστως εναντίον της κοινωνίας».

Σημειώνεται πως υπέρ της τροπολογίας τάχθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Από την πλευρά των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25 καταψήφισαν, ενώ το ΚΙΝΑΛ απείχε από την ψηφοφορία και το ΚΚΕ δήλωσε «παρών».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA