Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Καρανίκας - Μίκης Θεοδωράκης: Οταν πάει ένας πρωθυπουργός να τιμήσει έναν νεκρό, δεν τον γιουχάρουμε

Ο Νίκος Καρανίκας με ανάρτηση του καταδικάζει τις χθεσινές αποδοκιμασίες προς τον πρωθυπουργό κατά την άφιξη του στο λαϊκό προσκύνημα προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη. «Διαφωνώ με την γιούχα την στιγμή που πάει κάποιος ή κάποια να αποδώσει τιμές», τόνισε

Ο Νίκος Καρανίκας (Πηγή: Eurokinissi)
Ο Νίκος Καρανίκας (Πηγή: Eurokinissi)

Θέση για τις χθεσινές εικόνες με τις αποδοκιμασίες σε βάρος του πρωθυπουργού, την ώρα που προσέρχονταν στην Μητρόπολη Αθηνών, για την τελετή αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη πήρε ο Νίκος Καρανίκας.

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα όταν εκείνος ήταν πρωθυπουργός δυσαρέστησε τους ακόλουθούς του στα social media, αφού υποστήριξε πως οι παρευρισκόμενοι θα έπρεπε να σεβαστούν το γεγονός και να μην γιουχάρουν. «Να με συμπαθάτε, αλλά όταν πάει ένας πρωθυπουργός να τιμήσει κάποιον ή κάποια που έχει πεθάνει, το σεβόμαστε και δεν γιουχάρουμε. Αν θέλεις να αντιδράσεις το κάνεις σε άλλη στιγμή του γεγονότος γιατί σέβεσαι το συμβάν του θανάτου και της απόδοσης τιμών. Το γράφω αυτό γιατί σέβομαι τον Μίκη και την ιστορία του» έγραψε χαρακτηριστικά.

Παρά τις αντιδράσεις μάλιστα στα σχόλια που υπήρξαν κάτω από την ανάρτησή του στο Facebook, ο Νίκος Καρανίκας επέμεινε στη θέση του λέγοντας ότι συμφωνεί με την αποδοκιμασία κατά τη διάρκεια μιας πορείας αλλά όχι στην απόδοση τιμών.

«Δεν είπα ότι διαφωνώ με την πολιτική πράξη της διαμαρτυρίας, μετατρέποντας μια κηδεία σε πολιτική πράξη. Ειπα οτι διαφωνώ με την γιούχα την στιγμη που πάει κάποιος ή κάποια να αποδώσει τιμές» συμπλήρωσε.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Νίκος Καρανίκας #Κυριάκος Μητσοτάκης #Μίκης Θεοδωράκης #Κηδεία