Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θεσσαλονίκη και Μακεδονία αλλάζουν, ένας άνεμος αισιοδοξίας πνέει στην πόλη του Βαρδάρη», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ανακοινώνοντας στη συνέχεια πολλές και σημαντικές αλλαγές που αφορούν την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα σημαντική η εξαγγελία ενός νέου ογκολογικού νοσοκομείου στη Βορειοδυτική Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη: Εκπλήξεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: 1.200 ευρώ μπόνους στους νέους, μειώσεις σε ΕΝΦΙΑ, κινητή και κάλυψη των αυξήσεων στο ρεύμα

«Πολίτες και επισκέπτες απολαμβάνουν νωρίτερα το νέο σύγχρονο αεροδρόμιο, ήδη κυκλοφορούν στους δρόμος τα διπλάσια λεωφορεία, που θα αυξηθούν πάλι, το μετρό γίνεται πραγματικότητα παρά τις αντιδράσεις, γίνεται ρεαλιστική προσδοκία όχι ένα ψέμα γραμμένο σε μουσαμάδες και ένα έργο που θα επεκταθεί και στις δυτικές συνοικίες της πόλης. Ξεκινούν άμεσα οι μελέτες για την επέκταση του μέτρο και στη δυτική πόλη. Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αναμένει από τον επενδυτή να ξεκινήσει αφού η πολιτεία λύνει όλα τα θέματα της χωροταξίας και της χρήσης γης και ο Άρης θα μπορέσει να φτιάξει το νέο του γήπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA