Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Μητσοτάκης για ΒΟΑΚ: «Προφανώς θα έχει διόδια»

«Ακούω πολλούς λαϊκισμούς στην Κρήτη και θέλω να είμαι εντελώς ξεκάθαρος», είπε ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή ερώτηση για διόδια στον ΒΟΑΚ - Η Κρήτη δεν θα εξαιρεθεί και οι νέοι δρόμοι, θα έχουν διόδια

Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ (Πηγή: Eurokinissi)
Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ (Πηγή: Eurokinissi)

Στο νέο Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης αναφέρθηκε, μετά από σχετική ερώτηση, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης.

«Προφανώς ο ΒΟΑΚ θα συμπεριλαμβάνει διόδια. Στο ίδιο ύψος με το κόστος που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες, στα υπόλοιπα Εθνικά δίκτυα της χώρας. Γιατί η Κρήτη να εξαιρεθεί; Είναι λογικό, ένα κομμάτι της χρηματοδότησης να μεταφέρεται στον χρήστη», σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Ακούω πολλούς λαϊκισμούς στην Κρήτη και θέλω να είμαι εντελώς ξεκάθαρος. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο που θα πάρει πολλά χρόνια για να γίνει. Παρέλαβα ένα έργο χωρίς καμία μελετητική ωριμότητα και θα δρομολογήσουμε τμηματικά την ολοκλήρωσή του από το Καστέλλι έως την Σητεία».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κυριάκος Μητσοτάκης #Κρήτη #διόδια #ΔΕΘ