Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Δαμάσι θα βρεθεί αύριο Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να δώσει το «παρών» στον αγιασμό που θα τελεστεί στο δημοτικό σχολείο του χωριού που είχε καταρρεύσει από τον σεισμό της Ελασσόνας τον περασμένο Μάρτιο. Ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί στους ανθρώπους της κοινότητας ότι το κτίριο θα ανεγερθεί το συντομότερο δυνατόν και τελικά, η νέα χρονιά θα βρει τους μικρούς μαθητές στο καινούριο τους σχολείο.

Στο γεγονός αυτό είχε αναφερθεί με ανάρτησή του στο Instagram ο κ. Μητσοτάκης. «Τον Μάρτιο, ο σεισμός κατέστρεψε το δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου. Είχα υποσχεθεί στον διευθυντή πως θα χτιστεί νέο σχολείο το συντομότερο δυνατόν. Σήμερα, το καινούριο δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά», ανέφερε ο πρωθυπουργός αναρτώντας και την σχετική φωτογραφία.

Μάλιστα, είχε πει μιλώντας για τον σεισμό στη Βουλή, δεχόμενος κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ «...αυτό είναι το καινούριο σχολείο σε τέσσερις μήνες. Ελπίζω να μπορέσω να βρεθώ εκεί στον αγιασμό».

https://www.instagram.com/p/CTC-7pHj2je/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA