Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Δαμάσι: Στο χωριό του Τυρνάβου για αγιασμό κι εγκαίνια του σχολείου που είχε πέσει από τον σεισμό ο Μητσοτάκης

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες αλλά και τα λεγόμενα του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής και το πρωί της Δευτέρας το νέο σχολικό συγκρότημα του Δαμασίου φορά τα καλά του για να εγκαινιασθεί από τον Κ. Μητσοτάκη

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Στο Δαμάσι θα βρεθεί αύριο Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να δώσει το «παρών» στον αγιασμό που θα τελεστεί στο δημοτικό σχολείο του χωριού που είχε καταρρεύσει από τον σεισμό της Ελασσόνας τον περασμένο Μάρτιο. Ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί στους ανθρώπους της κοινότητας ότι το κτίριο θα ανεγερθεί το συντομότερο δυνατόν και τελικά, η νέα χρονιά θα βρει τους μικρούς μαθητές στο καινούριο τους σχολείο.

Στο γεγονός αυτό είχε αναφερθεί με ανάρτησή του στο Instagram ο κ. Μητσοτάκης. «Τον Μάρτιο, ο σεισμός κατέστρεψε το δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου. Είχα υποσχεθεί στον διευθυντή πως θα χτιστεί νέο σχολείο το συντομότερο δυνατόν. Σήμερα, το καινούριο δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά», ανέφερε ο πρωθυπουργός αναρτώντας και την σχετική φωτογραφία.

Image
Πηγή: paidis.com

Μάλιστα, είχε πει μιλώντας για τον σεισμό στη Βουλή, δεχόμενος κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ «...αυτό είναι το καινούριο σχολείο σε τέσσερις μήνες. Ελπίζω να μπορέσω να βρεθώ εκεί στον αγιασμό».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κυριάκος Μητσοτάκης #αγιασμός #Σεισμός #Σχολεία

Best of Internet