Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο αποδοκίμασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, την ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με την οποία αναπαρήγαγε την εθνικότητα και τα ονόματα νηπίων από νηπιαγωγείο της Αθήνας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίτερα σήμερα ο Κωνσταντίνος Τασούλας με τον γαλάζιο βουλευτή, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της Βουλής μετά το σάλο που προκάλεσε η κίνησή του, ο κ. Τασούλας χαρακτήρισε την πράξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «απαράδεκτη» τονίζοντας ότι πρέπει να προβεί σε διόρθωση.

Τελεσίγραφο από Οικονόμου: «Ανάλογα λάθη δεν θα γίνονται ανεκτά»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που έγινε σήμερα το πρωί (16/9) έστειλε τελεσίγραφο στον κυβερνητικό βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο προειδοποιώντας πως στο μέλλον «ανάλογα λάθη δεν θα γίνονται ανεκτά».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Οικονόμου

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων, πόσω άλλον των ανήλικων. Αδιαπραγμάτευτο για μια φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση εντός της ΕΕ, πολλώ δε για μια φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη(...) Ήταν ένα λάθος, πράξη που δεν συνάδει με τις αρχές και την ιστορία της παράταξης. Λάθος που αναγνώρισε μεν, αναπαράγοντας στοιχεία παιδιών, αλλά ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.