Μενού
  • Α-
  • Α+

Διεθνή καμπάνια ενημέρωσης, με στόχο την αποτροπή παράνομων μεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα, ξεκινάει το  Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με φόντο τις πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις στο Αφγανιστάν, απ' όπου και προέρχεται  η πλειοψηφία των μεταναστών  προς την χώρα μας τα τελευταία έτη.

Κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας είναι ότι η Ελλάδα φυλάσσει με οργανωμένο τρόπο τα σύνορα της και δεν επιτρέπει τις παράνομες μεταναστευτικές ροές, εφαρμόζοντας μία αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, σεβόμενη πάντα το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο. Η ενημερωτική εκστρατεία, που συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, περιλαμβάνει την προβολή και διάχυση του μηνύματος τόσο σε διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  τα οποία χρησιμοποιούνται από τους βασικούς αποδέκτες.

Στόχος είναι η πληρέστερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση οιονεί παράνομων μεταναστών, προκειμένου να μην πέφτουν θύματα λαθροδιακινητών και  θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA