ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18/09/2021 07:58

Στην Αθήνα και η Μπριτζίτ Μακρόν - Επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα» με τη Μαρέβα Μητσοτάκη

H Μπριτζίτ Μακρόν ακολούθησε το δικό της πρόγραμμα στην Αθήνα και συγκεκριμένα, επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Στην Αθήνα και η Μπριτζίτ Μακρόν - Επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα» με τη Μαρέβα Μητσοτάκη
(Πηγή: Instagram @elpida_association)
Ανάγνωση:

Η Μπριτζίτ Μακρόν συνοδεύει τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, για τη σύνοδο των χωρών του ευρωπαϊκού νότου EUMED 9. Η Σύνοδος Κορυφής στο ΚΠΙΣΝ δεν προέβλεπε την παρουσία των συζύγων των ηγετών των χωρών του νότου, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του παρακάθισαν, μετά τις δηλώσεις τους, σε δείπνο και πάλι χωρίς συνοδεία.

(Πηγή: elpida_association)

Έτσι, η Μπριζίτ Μακρόν ακολούθησε το δικό της πρόγραμμα στην Αθήνα και συγκεκριμένα, επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Όπως φαίνεται σε σχετική ανάρτηση του συλλόγου «Ελπίδα», η Μπριζίτ Μακρόν συνοδευόταν από την σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, με τις δύο κυρίες να γίνονται δεκτές στη Μονάδα από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον κοινό Διοικητή των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. Κυριακού» κύριο Μανώλη Παπασάββα.

Τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας είχαν ετοιμάσει χειροτεχνίες για τις δύο κυρίες αφιερωμένες στη διαχρονική φιλία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία, τις οποίες τους παρέδωσε εκ μέρους των παιδιών η κυρία Βαρδινογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ