Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την Efood

Η Μαρέβα Μητσοτάκη δηλώνει ότι δεν είχε ή έχει σχέση με την Efood και προαναγγέλλει προσφυγή στην Δικαιοσύνη - Μιλά για «εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης» από τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη (Πηγή: Eurokinissi)
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη (Πηγή: Eurokinissi)

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη απάντησε άμεσα στους ισχυρισμούς για συμμετοχή της στην ιδιοκτησία της Efood, η οποία ήλθε στην επικαιρότητα με αρνητικό τρόπο μετά την δημοσιοποίηση μηνυμάτων της εταιρείας προς τους διανομείς, με τα οποία η Efood ξεκαθάριζε την αλλαγή των συμβάσεων των εργαζομένων, υπό την απειλή της λύσης της συνεργασίας τους. Η σύζυγος του πρωθυπουργού με ανάρτησή της κάνει λόγο για «εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησής» της, την οποία -όπως αναφέρει- έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης».

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν είχε ή έχει σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία και μάλιστα προαναγγέλλει προσφυγή στην Δικαιοσύνη. Πάντως, η Efood έστειλε νέο μήνυμα αργά το βράδυ της Παρασκευής στους διανομείς μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#efood #Μαρέβα Μητσοτάκη #εργαζόμενοι #διανομέας #ΣΥΡΙΖΑ