Μενού
  • Α-
  • Α+

«Τα προγράμματα των δύο ηγετών δεν συμπίπτουν, αν παρατείνει την παραμονή του και υποβληθεί αίτημα, θα εξεταστεί διπλωματικά και νομίζω θετικά». Αυτή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για πιθανή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις ΗΠΑ. Ο Τούρκος πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε από την ελληνική πλευρά και που επανέλαβε τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Οικονόμου

«Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, εξάλλου τα προγράμματά μας δεν συμπίπτουν», είχε τονίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ πριν από μία εβδομάδα.

Tα πρόγραμμα του Ελληνα πρωθυπουργού και του Τούρκου προέδρου είναι διαφορετικά, καθώς ο Ερντογάν φεύγει από τις ΗΠΑ στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει στη Νέα Υόρκη στις 22 Σεπτεμβρίου και έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τον πρόεδρο της Λιβύης κ.ά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA