Μενού
  • Α-
  • Α+

Επισήμως τη δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης για την παρουσία του αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου, στα εγκαίνια του «Σπιτιού της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη, παρουσία Ερντογάν και του ηγέτη του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, μετά την εισαγωγική του τοποθέτηση, ο Γιάννης Οικονόμου είπε χαρακτηριστικά πως «μας ενόχλησε η κίνησή του» και συμπλήρωσε πως «η ελληνική κυβέρνηση εκφράζει την δυσαρέσκειά της». Ερωτηθείς μάλιστα για το ενδεχόμενο συνάντησης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημείωσε πως το πρόγραμμα του πρωθυπουργού είναι υπό διαμόρφωση και καταρτίζεται συνεχώς και θα υπάρξει εν συνεχεία ενημέρωση για οποιαδήποτε αλλαγή.

Κατά πληροφορίες, η αναφορά αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν αφορά μόνο στο ενδεχόμενο ενός τετ α τετ αλλά και στην ξενάγηση που οι πληροφορίες ήθελαν τον κ. Ελπιδοφόρο να κάνει την Παρασκευή στον Πρωθυπουργό στη νέα εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero της Νέας Υόρκης, η οποία είχε καταστραφεί από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA