Μενού
  • Α-
  • Α+

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Covid του Ευαγγελισμού με κορονοϊό και σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Ο κ. Λεβέντης έχει βαριά πνευμονία και η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, εξαιτίας των επιπλοκών. Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σταθεροποιηθεί.

Μπήκε σήμερα στο νοσoκομείο και μετά από λίγες ώρες διασωληνώθηκε, ενώ δεν έχει εμβολιαστεί. Υπάρχει ανησυχία λόγω της ηλικίας του και της επιβαρυμένης υγείας του. Είχε διαγνωστεί πριν από περίπου δέκα ημέρες και είχε λάβει οδηγίες για τη νοσηλεία κατ οίκον. Σήμερα, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και δύο ώρες μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο, διασωληνώθηκε.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων στο Facebook

«Φίλες και φίλοι της Ένωσης Κεντρώων, σας ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της καρδιάς μας ο Βασίλης Λεβέντης, νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε μονάδα εντατικής θεραπείας με επιπλοκές νόσησης από τον κορονοϊό SARS-COV2. Ας στείλουμε όλοι τις ευχές μας στο Βασίλη Λεβέντη για ταχεία ανάρρωση». 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fenosikentroon.vasilisleventis%2Fposts%2F3057391964480091&show_text=true&width=500

Βασίλης Λεβέντης: Τι έλεγε για τα εμβόλια

Ο Βασίλης Λεβέντης, καλεσμένος στο τηλεοπτικό δελτίο του «Μεσόγειος TV», πρότεινε σε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν. «Πρέπει να προτείνουμε στον κόσμο να εμβολιαστεί. Αυτοί που σήμερα λένε να μην κάνουμε εμβόλιο είναι κάτι ακροδεξιοί, κάτι αρνητές που μιλάνε για συνωμοσίες, για Σόρος, διάφορες τρέλες που αναγράφονται στο ίντερνετ. Και δεν έχουν κάτι να αντιπροτείνουν; Τι θέλουνε, να πεθάνει ο κόσμος; Εμείς στην Ένωση Κεντρώων συστήνουμε σε όλους να εμβολιαστούν». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA