Μενού
  • Α-
  • Α+

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ COVID του Ευαγγελισμού με κορονοϊό και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μίλησε για τη μάχη ζωής που δίνει ο βετεράνος πολιτικός.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει, γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος. Ο γιατρός απέφυγε να απαντήσει εάν ο κ. Λεβέντης ήταν εμβολιασμένος. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Λεβέντης ήταν ανεμβολίαστος, ενώ έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με το MEGA, ο κ. Λεβέντης διαγνώστηκε με κορονοϊό στις 17 Σεπτεμβρίου. Επισκέφτηκε νοσοκομείο όπου και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή αλλά το Σάββατο (25/9) η κατάσταση του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να διακομιστεί στον Ευαγγελισμό και να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ COVID. Τα επόμενα δύο 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την υγεία του αφού έχει αρκετά υποκείμενα νοσήματα και δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. 

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων

«Φίλες και φίλοι της Ένωσης Κεντρώων, σας ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της καρδιάς μας ο Βασίλης Λεβέντης, νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε μονάδα εντατικής θεραπείας με επιπλοκές νόσησης από τον κορονοϊό SARS-COV2. Ας στείλουμε όλοι τις ευχές μας στο Βασίλη Λεβέντη για ταχεία ανάρρωση». 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fenosikentroon.vasilisleventis%2Fposts%2F3057391964480091&show_text=true&width=500

Βασίλης Λεβέντης: Τι έλεγε για τα εμβόλια

Ο Βασίλης Λεβέντης, καλεσμένος στο τηλεοπτικό δελτίο του «Μεσόγειος TV», πρότεινε σε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν. «Πρέπει να προτείνουμε στον κόσμο να εμβολιαστεί. Αυτοί που σήμερα λένε να μην κάνουμε εμβόλιο είναι κάτι ακροδεξιοί, κάτι αρνητές που μιλάνε για συνωμοσίες, για Σόρος, διάφορες τρέλες που αναγράφονται στο ίντερνετ. Και δεν έχουν κάτι να αντιπροτείνουν; Τι θέλουνε, να πεθάνει ο κόσμος; Εμείς στην Ένωση Κεντρώων συστήνουμε σε όλους να εμβολιαστούν». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA