Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Παναγιώτης Αρκουμανέας: Προς παραίτηση ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ - Ο ρόλος του Κικίλια

Το Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζει για την παραίτηση Αρκουμανέα και έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για τη διάδοχη κατάσταση του Παναγιώτη Αρκουμανέα στον ΕΟΔΥ - Ποιος ο ρόλος του Κικίλια στην παραίτησή του

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας (πηγή: eurokinissi)
Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας (πηγή: eurokinissi)

Εντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον επικεφαλής του ΕΟΔΥ και το μέλλον του στον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Ο Παναγιώτης Αρκουμενέας φέρεται να είναι ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου, καθώς οδεύει προς παραίτηση. Η κίνηση αυτή, δεν φαίνεται πως πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ήδη έχουν ενημερωθεί σχετικά τόσο ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, όσο και το Μέγαρο Μαξίμου.

Γι' αυτό το λόγο έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για τη διάδοχη κατάσταση, σε περίπτωση που όντως παραιτηθεί ο κ. Αρκουμανέας, ενώ η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει... μαζέψει βιογραφικά κι έχει έρθει σε επαφή με πιθανούς διαδόχους, έτσι ώστε να μην υπάρξουν κλυδωνισμοί στον ΕΟΔΥ.

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από τον τέως υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, με τον οποίο συνδέεται συν τοις άλλοις και με μακρά φιλία, για να τον ακολουθήσει στο νέο του πόστο, αυτό του υπουργείου Τουρισμού.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Παναγιώτης Αρκουμανέας #ΕΟΔΥ #Βασίλης Κικίλιας #παραίτηση