Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων χτυπήθηκε από τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. 

Η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη, μίλησε στον ALPHA και αποκάλυψε πως δεν είχε εμβολιαστεί γιατί φοβόταν: «δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών». Σύμφωνα με την σύζυγό του, όλη η οικογένεια τον παρότρυνε να εμβολιαστεί. «μου έλεγε "ας περιμένω λίγο ακόμα». 

«Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38. Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα: Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο! Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα», είπε η σύζυγος του κ. Λεβέντη.  Σύμφωνα με την σύζυγό του, ο ίδιος ο Βασίλης Λεβέντης είχε επιλέξει να παραμείνει στο σπίτι και να μην πάει στο νοσοκομείο, από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός.

«Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Όλοι του λέγαμε πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Από τον Ευαγγελισμό του είχαν πει έλα να κάνει νοσηλεία. Ήταν αρνητικός. Σας λέω τις αλήθειες», είπε η σύζυγος του πολιτικού. Σύμφωνα με την ίδια, ο Βασίλης Λεβέντης έχει σακχαρώδη διαβήτη και άλλα προβλήματα υγείας. «Έχει πολλές ευαισθησίες» συμπλήρωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA