Μενού
  • Α-
  • Α+

Για λίγες ώρες κράτησε η χαρά των οικείων του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος χθες Τρίτη, τέτοια ώρα είχε παρουσιάσει ελαφρά βελτίωση με αποτέλεσμα να αποσωληνωθεί. Ωστόσο, σήμερα, οι θεράποντες γιατροί στον Ευαγγελισμό, διαπίστωσαν ότι η υγεία του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων επιδεινώθηκε λόγω των επιπλοκών του κορονοϊού και χρειάστηκε να διασωληνωθεί εκ νέου για την υποστήριξη της αναπνοής του.

Ο Βασίλης Λεβέντης, και χθες που αποσωληνώθηκε, παρέμεινε στη ΜΕΘ καθώς η κατάσταση της υγείας του παρέμενε κρίσιμη και σοβαρή, και δυστυχώς, τα ευχάριστα μαντάτα δεν κράτησαν για πολύ.

Σχετική ενημέρωση υπήρξε πριν από λίγη ώρα από τη διοίκηση του Ευαγγελισμού, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Σήμερα 29/9/2021, ο Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA