ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29/09/2021 17:21

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Για πρώτη φορά επικεφαλής γυναίκα στη φοιτητική νεολαία της Νέας Δημοκρατίας

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ επικεφαλής θα είναι μια γυναίκα - Η συγκεκριμένη θέση είναι από τις πλεόν κομβικές σε λειτουργικό και οργανωτικό επίπεδο και την αναλαμβάνει η 24χρονη χημικός, Κατερίνα Κορωνιά

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Για πρώτη φορά επικεφαλής γυναίκα στη φοιτητική νεολαία της Νέας Δημοκρατίας
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Μια 24χρονη αναλαμβάνει από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου με απόφαση του Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη, τα ηνία της φοιτητικής νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ειδικότερα, η συγκεκριμένη θέση είναι από τις πλεόν κομβικές σε λειτουργικό και οργανωτικό επίπεδο και την αναλαμβάνει μια 24χρονη χημικός, η Κατερίνα Κορωνιά. Είναι δε η πρώτη φορά στην ιστορία της οργάνωσης που τη θέση καταλαμβάνει γυναίκα.

Ας σημειωθεί ότι η οργάνωση των νέων της ΝΔ, έχει ήδη διπλασιάσει τον αριθμό των γυναικών στην εκπροσώπηση των ανωτάτων οργάνων ενώ γυναίκες υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης και στο Εκτελεστικό γραφείο. Την ίδια ώρα οι γυναίκες πρόεδροι Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ στην Αττική και την Περιφέρεια είναι τριπλάσιες σε σχέση με το παρελθόν αφού ο αριθμός τους σήμερα αγγίζει τις έντεκα.

Επιπροσθέτως, υπογραμμίζεται ότι η αξιοποίηση όλο και περισσότερων γυναικών σε καίριες θέσεις, αποτελεί βασική επιδίωξη των νέων και μάλιστα ενθαρρύνεται από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δίνει ουσιαστικές ευκαιρίες στα νέα στελέχη και το πρωθυπουργικό γραφείο υπο τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΟΝΝΕΔ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ