Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο 63ος γύρος διερευνητικών επαφών μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας, στην πρωτεύουσα της Τουρκίας. Οι δυο πλευρές θα πιάσουν το νήμα από την τελευταία τους συνάντηση τον προηγούμενο Μάρτιο στην Αθήνα, ενώ από ελληνικής πλευράς στη σύνθεση της ομάδας παραμένει μόνο ο Πρέσβης Παύλος Αποστολίδης, καθώς θα αντικατασταθούν τόσο ο κ. Κουγιού όσο και η κυρία Καναρά, από τον κ. Θεοχάρη Λαλάκο, που είναι ο Γενικός Διευθυντής Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ, αλλά και η κυρία Γραμματίκα που είναι η διευθύντρια του γραφείου του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών. 

Θυμίζουμε πως η προηγούμενη συνάντηση στο τουρκικό έδαφος είχε λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη με τον Ιμπραήμ Καλίν, τον στενότερο συνεργάτη του Ερντογάν παρόντα, ενώ στην Αθήνα, τη συνάντηση χαιρέτισε με την παρουσία της και η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Ελένη Σουρανή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA