ΠΟΛΙΤΙΚΗ
03/10/2021 14:57

Ανοίγει η Ηρώδου Αττικού για οχήματα και πολίτες - Μητσοτάκης: Ανεμπόδιστη πλέον η διέλευση

Ελεύθερη από 4 Οκτωβρίου η διέλευση στην Ηρώδου Αττικού για οχήματα και πολίτες. Μέχρι σήμερα η ταλαιπωρία των οδηγών ήταν μεγάλη και η απόφαση Μητσοτάκη δίνει ανάσα στους πολίτες του κέντρου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ανοίγει η Ηρώδου Αττικού για οχήματα και πολίτες - Μητσοτάκης: Ανεμπόδιστη πλέον η διέλευση
(Πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων από την Ηρώδου Αττικού από 4 Οκτωβρίου, αλλά και την εφαρμογή μέτρων αντιμετώπισης της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μέχρι σήμερα, ο δρόμος που περνά μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, είναι κλειστός σταθερά με «κλούβες» της ΕΛ.ΑΣ και όσοι όσοι θέλουν να κινηθούν προς το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Παγκράτι, την Καισαριανή και άλλες γειτονικές περιοχές έπρεπε να κάνουν έναν μεγάλο κύκλο -κυρίως από το Πολεμικό Μουσείο ή και το Χίλτον. Πλέον, ο δρόμος παραδίδεται στην κυκλοφορία και τα οχήματα, αλλά και οι πολίτες θα έχουν ελεύθερη διέλευση, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Facebook ότι: «Η Αθήνα υποδέχεται το φθινόπωρο με κινήσεις που διευκολύνουν τη ζωή στην πόλη. Από αύριο ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο. Με πρωτοβουλία μου, σε συνεννόηση με τον Δήμο, η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους. Η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια. Αυτονόητες ενέργειες. Που δεν παύουν, ωστόσο, να είναι χρήσιμες και αναγκαίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ