Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων από την Ηρώδου Αττικού από 4 Οκτωβρίου, αλλά και την εφαρμογή μέτρων αντιμετώπισης της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μέχρι σήμερα, ο δρόμος που περνά μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, είναι κλειστός σταθερά με «κλούβες» της ΕΛ.ΑΣ και όσοι όσοι θέλουν να κινηθούν προς το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Παγκράτι, την Καισαριανή και άλλες γειτονικές περιοχές έπρεπε να κάνουν έναν μεγάλο κύκλο -κυρίως από το Πολεμικό Μουσείο ή και το Χίλτον. Πλέον, ο δρόμος παραδίδεται στην κυκλοφορία και τα οχήματα, αλλά και οι πολίτες θα έχουν ελεύθερη διέλευση, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Facebook ότι: «Η Αθήνα υποδέχεται το φθινόπωρο με κινήσεις που διευκολύνουν τη ζωή στην πόλη. Από αύριο ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο. Με πρωτοβουλία μου, σε συνεννόηση με τον Δήμο, η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους. Η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια. Αυτονόητες ενέργειες. Που δεν παύουν, ωστόσο, να είναι χρήσιμες και αναγκαίες».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkyriakosmitsotakis%2Fposts%2F10158566054692725&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA