Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ημέρα στο Κοινοβούλιο ξεκίνησε αρκετά χαλαρά και τίποτα δεν έδειχνε την «καταιγίδα» που θα ακολουθούσε, με τον άγριο καυγά Μπογδάνου - Παφίλη, την «έκρηξη» του Νίκου Δένδια κατά του βουλευτή της ΝΔ και εντέλει τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι χαρακτηριστικό πως ο υπουργός Εξωτερικών άρχισε αρκετά υποτονικά την ομιλία του από το βήμα της Βουλής καθώς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, είχε κάνει το πρωί της Τρίτης, την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού!

Ειδικότερα, ο κ. Δένδιας, μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, ανέφερε: «Kατ'αρχήν θα μου συγχωρήσετε την πιθανή υποτονικότητα και την μη οξύτητα των εκφράσεων. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά απαραίτητο όταν συζητάμε θέματα εθνικής σημασίας η συζήτηση να γίνεται εν απολύτω νηφαλιότητα, αλλά πιθανόν αυτό να οφείλεται και στο ότι έκανα το πρωί την τρίτη δόση του εμβολίου και κατά συνέπεια μπορεί να λειτουργεί κατευναστικά».

Βέβαια, όπως αποδείχθηκε, ούτε η τρίτη δόση του σκευάσματος για τον κορονοϊό μπόρεσε να... συγκρατήσει τον υπουργό Εξωτερικών, καθώς λίγη ώρα αργότερα «εξερράγη» εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα στη συνέχεια και τη διαγραφή του βουλευτή από τη Νέα Δημοκρατία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA