Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η συνάντηση με τον Νίκο Δένδια μετά τη διαγραφή

Νίκος Δένδιας και Κωνσταντίνος Μπογδάνος συναντήθηκαν και πάλι στους διαδρόμους της Βουλής με τον υπουργό Εξωτερικών να τον παίρνει παράμερα και σε υψηλούς, ανά καιρούς τόνους, να επιμένει στα όσα του είπε μέσα στην Επιτροπή

Νίκος Δένδιας και Κωνσταντίνος Μπογδάνος (Πηγή: Eurokinissi)
Νίκος Δένδιας και Κωνσταντίνος Μπογδάνος (Πηγή: Eurokinissi)

Λίγη ώρα μετά από το ξέσπασμα που είχε ο Νίκος Δένδιας στη Βουλή και πριν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεχθεί την «κόκκινη κάρτα» και διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν εκ νέου στον διάδρομο της Βουλής.

Την ώρα που ο κ. Δένδιας έβγαινε από την αίθουσα συναντήθηκε με τον πρώην, πλέον, βουλευτή με τους δύο άνδρες να έχουν μία νέα συνομιλία. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τότε ζήτησε από τον Νίκο Δένδια να του εξηγήσει γιατί του επιτέθηκε, με τον υπουργό Εξωτερικών να τον παίρνει παράμερα και σε υψηλούς, ανά καιρούς τόνους, να επιμένει στα όσα του είπε μέσα στην Επιτροπή.

Λίγη ώρα μετά και ενώ ο κ. Δένδιας είχε αποχωρήσει, ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Γιάννης Μπούγας κάλεσε τον κ. Μπογδάνο και τον ενημέρωσε για την απόφαση του πρωθυπουργού να τον διαγράψει. Μένει τώρα να φανεί πώς θα απαντήσει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μέσω και της εκπομπής του (12:00) στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

Νωρίτερα, και ενώ ο κ. Μητσοτάκης πληροφορείτο τα…καμώματα του κ. Μπογδάνου στη Βουλή, ο πρώην πλέον βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε βγει από την αίθουσα της Ολομέλειας, όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και εμφανιζόταν προβληματισμένος για την επίθεση που του είχε εξαπολύσει ο κ. Δένδιας λίγη ώρα νωρίτερα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Νίκος Δένδιας #Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Best of Internet