Μενού
  • Α-
  • Α+

Νίκος Δένδιας και Κωνσταντίνος Μπογδάνος συναντήθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής την Τρίτη το βράδυ (5/10) με τον υπουργό Εξωτερικών να τον παίρνει παράμερα και σε υψηλούς, ανά διαστήματα τόνους, να επιμένει στα όσα του είπε μέσα στην Επιτροπή. Οπως έγραψε το reader.gr σε ρεπορτάζ του Γιώργου Ευγενίδη κι αποτυπώνεται και στο φωτογραφικό ντοκουμέντο από τη συνάντηση των δύο ανδρών στους διαδρόμους της Βουλής, ο πρώην πλέον βουλευτής της ΝΔ είχε βγει από την αίθουσα της Ολομέλειας, όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και εμφανιζόταν προβληματισμένος για την επίθεση που του είχε εξαπολύσει ο κ. Δένδιας λίγη ώρα νωρίτερα. Ο κ. Μπογδάνος «έπεσε πάνω» στον Δένδια που εξερχόταν της αιθούσης κι ακολούθησε ολιγόλεπτο τετ α τετ.

Ο κ. Μπογδάνος τότε ζήτησε από τον κ. Δένδια να του εξηγήσει γιατί του επιτέθηκε, με τον υπουργό Εξωτερικών να συνεχίζει να του απευθύνεται σε έντονο ύφος εμμένοντας στα όσα του είπε στην Επιτροπή. Λίγη ώρα μετά και ενώ ο κ. Δένδιας είχε αποχωρήσει, ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Γιάννης Μπούγας κάλεσε τον κ. Μπογδάνο και τον ενημέρωσε για την απόφαση του πρωθυπουργού να τον διαγράψει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA