Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπέρ της ψήφισης της αμυντικής συμφωνίας «Ελλάδας - Γαλλίας» τάχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται εκτός Βουλής, όμως, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Action 24» και στην εκπομπή «Evening Report, ήταν ξεκάθαρος πως «...αν ήμουν στη θέση της αντιπολίτευσης θα έδινα θετική ψήφο». 

Χαρακτηριστικά, στην ερώτηση για το εάν θα υπερψήφιζε την συμφωνία στη Βουλή, τόνισε: «Οταν έκανα την ανάρτησή μου αυτή εξέφρασα τα θερμά μου συγχαρητήρια και στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, θεωρώ ότι είναι μια διπλωματική και πολιτική επιτυχία, άρα είναι προφανές για εμένα ότι πρέπει να υπερψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων με ένα αντικείμενο που είναι βαρυσήμαντο.

Η ελληνογαλλική συνεργασία ενισχύει και την ευρωπαΐκή πολιτική συνεργασία και το ΝΑΤΟ και δεν υπάρχει πρόβλημα από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών και του Βορειοατλαντικού συμφώνου. Αν ήμουν στη θέση της αντιπολίτευσης θα σκεφτόμουν με ένα πιο γενναιόδωρο και θετικό τρόπο και θα ήταν θετική η ψήφος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA