Μενού
  • Α-
  • Α+

Η απεργία - αποχή της ΑΔΕΔΥ κατά της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. «Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το Δικαστήριο η απεργία της ΑΔΕΔΥ, μέσω της οποίας συνδικαλιστικές οργανώσεις της εκπαίδευσης καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση. Συνεχίζουμε για ένα καλύτερο σχολείο, αυτό που αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας», αναφέρει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μέσω Twitter.https://twitter.com/nkerameus/status/1446546046969073666?ref_src=twsrc^tfw

Υπενθυμίζεται ότι η Νίκη Κεραμέως έχει κάνει αγωγή κατά της ΑΔΕΔΥ. Η υπουργός Παιδείας ζήτησε να κηρυχθεί παράνομη η απεργία-αποχή κατά της αξιολόγησης που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλοντας ότι πρόκειται για μεθόδευση, καθώς η εν λόγω απεργία-αποχή γίνεται για τους ίδιους ακριβώς λόγους και με τα ίδια ακριβώς αιτήματα που προέβαλαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις εκπαιδευτικών στη δική τους απεργία-αποχή που κρίθηκε παράνομη μόλις πριν 6 ημέρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA