ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10/10/2021 13:58

Στον Έβρο ο Θεοδωρικάκος: «Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επιθεώρησαν τον φράχτη μήκους 37 χλμ. στις Καστανιές - Ενίσχυση με 250 προσλήψεις συνοριοφυλάκων

Στον Έβρο ο Θεοδωρικάκος: «Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή»
Στον Έβρο ο Θεοδωρικάκος: «Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή»
Ανάγνωση:

Στον Έβρο βρίσκεται από νωρίς ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, προκειμένου να επιθεωρήσουν την κατάσταση των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στα σύνορα και τα έργα θωράκισης (σ.σ. φράχτης).

Πιο αναλυτικά, από τις Καστανιές - όπου επιθεώρησε τον νέο φράχτη μήκους 37 χιλιομέτρων-, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι «η ασφάλεια των συνόρων είναι προϋπόθεση για την ασφάλεια της χώρας μας» και υπογράμμισε: «Η Ελλάδα αποτελεί δύναμη ειρήνης και σταθερότητας. Η Ελλάδα τηρεί απαρέγκλιτα τις αρχές του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Ταυτοχρόνως, είμαστε απολύτως έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε επιβουλή, οποιαδήποτε απειλή». Αναφερόμενος στην πρόσφατη συμφωνία Μητσοτάκη - Μακρόν επισήμανε ότι πλέον «είμαστε ακόμα πιο ενισχυμένοι μετά την υπογραφή της στρατηγικής συμμαχίας της πατρίδας μας με τη Γαλλία».

«Είμαστε σε ετοιμότητα: όλες οι δυνάμεις ασφαλείας στην περιοχή, με την αυτοδιοίκηση, με την τοπική κοινωνία, σε ολόκληρο τον Έβρο και ενισχύουμε ακόμη περισσότερο αυτές τις δυνάμεις με την πρόσληψη 250 νέων Συνοριοφυλάκων, οι οποίοι θα ενισχύσουν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας που συνδράμει στην ασφάλεια των συνόρων» σημείωσε και προσέθεσε: «Αυτό που έχει σημασία να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, είναι ότι είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα, σε απόλυτη επαγρύπνηση και ότι δεν θα μείνει τίποτα που θα πρέπει να κάνουμε και να μην το κάνουμε για την ασφάλεια τους», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Επιπλέον, ο Τάκης Θεοδωρικάκος έστειλε ξανά το δικό του μήνυμα για την ανάγκη ενίσχυσης του αισθήματος ασφαλείας: «Ασφάλεια στα σύνορα, ασφάλεια σε όλη τη χώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΕΒΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ