Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Οικονόμου για εξεταστική: « Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να δικαιολογήσει την αποτυχία και την ανεπάρκειά του»

«Στις κάλπες θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε αν οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε είναι ''στημένες'' ή απηχούν την πραγματικότητα», ήταν η απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής

(Πηγή: Eurokinissi)
(Πηγή: Eurokinissi)

Απάντηση στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, σχετικά με «στημένες» δημοσκοπήσεις έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Οικονόμου, μέσω δήλωσής του: «Οι συντάκτες της πρότασης για την εξεταστική επιτροπή περιγράφουν πολύ γλαφυρά κάτι που δεν έχει συμβεί, επειδή όσο κυβερνούσαν δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν ένα τέτοιο σχέδιο άλωσης του τύπου που επιχείρησαν να εφαρμόσουν. Ενα σχέδιο με βοσκοτόπια, εξωχώριες εταιρείες, περίεργες διαδρομές εκατομμυρίων ευρώ και φυσικά δημοσκοπήσεις που όχι μόνο χαμήλωναν τη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ψήλωναν και τη Χρυσή Αυγή.

Ολοι καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ο κ. Τσίπρας κατέφυγε στην πρόταση αυτή προκειμένου να δικαιολογήσει την αποτυχία και την ανεπάρκεια του απέναντι σε κεφαλαιώδους σημασίας ζητήματα για την πατρίδα και την κοινωνία για τα οποία δεν έχει καμιά ουσιαστική πρόταση. Ολα τα ζητήματα που επικαλείται έχουν απαντηθεί πολλές φορές. Το ίδιο φυσικά θα γίνει αν η πρόταση του συγκεντρώσει τον απαραίτητο από το Σύνταγμα αριθμό βουλευτών.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι για να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από την αντιπολίτευση χρειάστηκε η ΝΔ να εισηγηθεί την αλλαγή του άρθρου 68 στην τελευταία αναθεώρηση. Αυτή είναι μια ακόμη απόδειξη για το πως αντιλαμβανόμαστε στην Δημοκρατία, την διαφάνεια και τη λογοδοσία. Οταν αυτή η γνήσια δημοκρατική αντίληψη, μαζί με τα αποτελέσματα των πολιτικών μας, αναμετρηθούν στις κάλπες με την καθεστωτική αντίληψη του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του για την πολιτική και την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ξανά αν οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε είναι «στημένες» ή απηχούν την πραγματικότητα.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Γιάννης Οικονόμου #ΣΥΡΙΖΑ #εξεταστική επιτροπή #Αλέξης Τσίπρας

Best of Internet