Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τις εξελίξεις με την υγεία της Φώφης Γεννηματά, ανέφερε ότι στέκεται δίπλα της και ως αγαπημένος της φίλος και ως σύντροφος. Με δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός από το βράδυ της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου, με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου έχει ως εξής: Η κυρία Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου». Και με δήλωσή της έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. 

https://twitter.com/a_loverdos/status/1447952904195878916?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA