Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η Ελληνίδα πολιτικός που διαγνώστηκε με καρκίνο, δέχεται καθημερινά μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας και πίστης για να καταφέρει να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατή. Ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος, Παναγιώτης Βλάχος, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, λέγοντας πως η κυρία Γεννηματά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για άλλη μια εβδομάδα, όμως, έχουν ξεπεραστεί οι πρώτες δύσκολες ώρες:

«Όπως γνωρίζετε νοσηλεύεται και θα νοσηλεύεται ακόμα για ένα μικρό χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας, αλλά είναι καλύτερα. Εχουν ξεπεραστεί οι πρώτες δύσκολες ώρες, αλλά θα πρέπει να αφοσιωθεί στη θεραπεία της -όπως μας είπε και η ίδια-, στη ζωή της και να κερδίσει αυτή τη μάχη», είπε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στα μηνύματα αγάπης που δέχεται καθημερινά από απλούς πολίτες, ανέφερε:

«Είναι συγκλονιστικό το κύμα αγάπης που εισπράττουμε και όλο αυτό δίνει δύναμη και στην ίδια και σε όλους εμάς που βρισκόμαστε δίπλα της. Η Φώφη Γεννηματά, όπως ξέρετε, είναι μία αγωνίστρια. Είναι ένας άνθρωπος που δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δε ξέχασε ότι είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, ποιότητα και αξίες ακόμη κι όταν ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA